All-Day Meditation

meditation-L-JipL6K

Sacred Christmas Meditation in the Temple: Master’s Traditional All-Day Meditation

Saturday, December 23rd  

Approximate timings:

7:00am Energization and Yoga 

8:00 Prayer and Chanting

8:15 Meditation (60 minutes)

9:30 Meditation (90 minutes) 9:15-9:30 Chanting and Music

11:00-11:20 Chanting and Music

11:20 Meditation (60 minutes)

12:20-12:40 Chanting and Music

12:40 Mid-day break (20 minutes)

1:00-1:20 Chanting and Music

1:20 Meditation (40 Minutes)

2:00-2:20 Music and Chanting

2:20 Meditation (40 Minutes)

3:00-3:15 Music and Chanting

3:15 Meditation (30 Minutes)

3:45-4:00 Closing